ПриватБанк дізнався, що купували українці цього літа

ПриватБанк дізнався, що купували українці цього літа

ПриватБанк дізнався, що купували українці цього літа

а даними ПриватБанку, який забезпечує роботу сервісу пільгової розстрочки «Оплата частинами», за період червень-серпень поточного року українці оплатили частинами товари та послуги на суму понад 2 млрд грн. 



>

Очікувано, жителі Західної України охоче витрачають кошти на побутову техніку/компьютери/мобільні телефони, товари для краси та чистоти та на товари для дому/меблі/будівельні матеріали. Так, наприклад на побутову техніку і комп’ютери витрати склали:

- у Львові та області - понад 21 млн грн,

- у Івано-Франківській області - понад 13 млн грн,

- у Закарпатській області - понад 6 млн грн,

- у Тернопільській області - понад 4 млн грн.

Торговельні мережі, які завдяки партнерським відносинам з ПриватБанком за сервісом, отримали найбільше задоволених покупців, це - «АЛЛО», «Фокстрот», «Comfy», «Rozetka». 

Середній чек -  понад 5 800 грн.

Щоб скористатись сервісом «Оплата частинами», достатньо мати з собою лише банківську картку ПриватБанку.

«Оплата частинами» - сервіс ПриватБанку, який дозволяє покупцю придбати обраний товар, виплачуючи вартість рівними частинами.  Кредит оформлюється за лічені хвилини – безпосередньо на місці. Договором з усіма необхідними реквізитами є чек покупки. Жодних документів: довідки про доходи, ІПН, паспорта і т.д. надавати не потрібно. Сума, на яку можна придбати товар у розстрочку, дорівнює розміру ліміту за сервісом “Оплата частинами” (встановлюється кожному індивідуально). Дізнатися суму ліміту можна на сайті chast.privatbank.ua або у мобільному додатку "Оплата частинами".  В додатку також можна слідкувати за договорами.


Ще більше новин від ПриватБанку - на сайті та у соціальній мережі.

 

Останні новини