ПриватБанк починає випуск «кольорових» карток

ПриватБанк починає випуск «кольорових» карток

ПриватБанк починає випуск «кольорових» карток

 ПриватБанк оголосив про запуск «кольорової» лінійки масових платіжних карток Mastercard, які замінять картки традиційного для банку дизайну і надають клієнтам можливість вибирати собі картку з декількох сучасних дизайнерських рішень. Про це заявив в ході PrivatBank Innovation Day член правління банку Олексій Шабан.

>

«Після запуску Діджитал скінів для карток в цифрових гаманцях ми отримали величезну кількість звернень з питанням, коли нарешті можна буде поміняти «обкладинку» фізичної картки, - зазначив Олексій Шабан. - Дизайну наших масових карток вже більше 7 років, і при пошуку нових ідей і рішень ми провели кілька фокус груп серед різних категорій клієнтів і аналіз карток, представлених на світовому ринку. Разом з Mastercard були розроблені нові концепти дизайнів і сьогодні ми прощаємося з нашою легендарною полуничкою».

Нова лінійка масових карток Mastercard стане першою в Україні, яка зроблена в останніх світових трендах дизайну. При виготовленні нових карток використовуються технології і рішення, які раніше застосовувалися тільки для преміальних карт. Зрозуміло, всі кольорові «універсалки» і карти для виплат будуть безконтактними.






Останні новини