ПриватБанк звернувся до МВС і СБУ

ПриватБанк звернувся до МВС і СБУ

ПриватБанк звернувся до МВС і СБУ

ПриватБанк звернувся до силових відомств із проханням розслідувати факти інформаційної атаки на найбільший український банк і знайти замовників цієї спланованої акції. Про це повідомив Перший Заступник Голови Правління ПриватБанку Олег Гороховський в інтерв’ю радіо «Вісті». За його словами, факти розповсюдження неправдивої інформації як у новинах ЗМІ, так і шляхом розсилання фейкових SMS і повідомлень клієнтам банку були спрямовані на дестабілізацію ситуації на українському банківському ринку.

>

«Це спланована інформаційна атака на банк, на банківський ринок, яка повинна була створити негативний інформаційний фон у ряді промислово розвинених регіонів України, – зазначив Олег Гороховський. – За наявними в нас даними, акція була спланована, негативна інформація запускалася цілеспрямовано по багатьох каналах, усі ці факти вже передані банком у силові структури».

Водночас, за даними першого заступника голови ПриватБанку, негативний інформаційний фон не зробив істотного впливу на роботу банку – за перші 10 днів листопада ПриватБанк зберіг позитивну динаміку приросту депозитів на рівні 70 млн грн, що з урахуванням значного приросту активності вкладників у жовтні дасть позитивний результат за підсумками поточного кварталу.

 

Керівник прес-служби

ПриватБанку в Луцьку

Оксана Швець


Останні новини