Розвідка Міноборони фіксує підготовку бойовиків до наступу

Розвідка Міноборони фіксує підготовку бойовиків до наступу

Розвідка Міноборони фіксує підготовку бойовиків до наступу

Українська розвідка фіксує підготовку бойовиків до наступальних дій. Про це повідомив начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони Вадим Скібіцький в ефірі телеканалу "112 Україна".

>

"Нами зафіксовані кілька ознак, що свідчать про те, що здійснюється підготовка до наступальних дій. Я скажу більше. Там постійно перебувають різного рангу військові начальники, наприклад, з Генерального штабу, 12-го командування резерву ЗС РФ. Це постійна основа", - повідомив він.

Крім того, в розвідці мають інформацію, що замначальника ГШ РФ в Донецьку перевіряє готовність бойовиків воювати без підтримки російських військових.

Водночас прес-офіцер штабу АТО Леонід Матюхін в ефірі "112 Україна" заявив, що точної інформації про підготовку наступу з боку бойовиків немає.

"Це фіксується не перший раз, тому сказати зараз про якесь чітке нагнітання ситуації… надходить різна інформація, надходить інформація, і що підійшли танки, інше озброєння, потім надходить, що вони йдуть. Тобто сказати точно, що вони готують завтра або сьогодні наступ, я думаю, що не можна ", - повідомив він.

Водночас Матюхін підтвердив, що надходить інформація від розвідки про наближення техніки бойовиків до позицій українських військових.

У ніч на 20 листопада бойовики з систем залпового вогню обстріляли Красногорівку. Кількість обстрілів в зоні АТО зростає.


Останні новини