Націоналісти виголосили ультиматум владі

Націоналісти виголосили ультиматум владі

Націоналісти виголосили ультиматум владі

Нардеп Білецький озвучив три вимоги протестуючих

Під час акції « Марш національної гідності»  її учасники оголосили ультиматум до влади. Зокрема, із трибуни Верховної Ради народний депутат Андрій Білецький зачитав ультиматум протестуючих до діючої влади, повідомляє кореспондент «Главкома».

>

Зокрема, націоналісти вимагають припинити торгівлю із окупантами, заборонити приватизацію стратегічних підприємств, не допустити торгівлю землею.

«Як державники, ми вимагаємо нового  державного курсу. Ми не допустимо продаж стратегічних підприємств, підвищення цін на житлово-комунальні послуги, розробіть процедуру імпічмента президента», - зазначив Білецький.

Крім того, протестуючі вимагають  проголосувати депутатів за вибори за пропорційними списками, розігнати Центральну виборчу комісію і забратися геть.

Також учасники акції поруч з будівлею парламенту запалили піротехнічні вироби.

Нагадаємо, члени «Національного корпусу» (Азов), «Правого сектора» та «Свободи» проводять кількатисячний мітинг під стінами парламенту. Загалом на площі зібралися більше 5 тисяч учасників акції.

 Акція приурочена третій річниці втечі Віктора Януковича з України. Організатори називають акцію «Маршем національної гідності».

Збір учасників розпочався на Майдані Незалежності о 10:00, звідти марш рушив до Верховної Ради України, щоби оголосити вимоги до парламенту, уряду та президента.


 

Останні новини