Такого немає в жодній країні світу: 450 «народних» депутата охороняє армія з 3000 охоронців!

Такого немає в жодній країні світу: 450 «народних» депутата охороняє армія з 3000 охоронців!

Такого немає в жодній країні світу: 450 «народних» депутата охороняє армія з 3000 охоронців!

 З початку 2017 року народні депутати почали масово обзаводиться охоронцями.

До чого такий сплеск боязні за своє життя цілком зрозумілий: Народ почав дізнаватися правду і градус народного гніву дуже високий.

Пише журналіст Віталій Глюдзо на Єлисей:

«У 2014 році коли агенти Кремля і сам Кремль атакував Україну з усіх боків, такою масовою боязні за своє життя у нардепів не було. У 2015 році теж не спостерігалося, в 2016 теж саме ... Але що ж трапилося в 2017 році?

>

Фактично кожен депутат обзавівся охоронцями. Одне тіло охороняють від двох до 20 охоронців, а загальна кількість охоронців тел перевищує цифру в 3000 чоловік. Це ціла армія! І армія ця від власного народу ...

У 2017 році народ почав дізнаватися правду. Дізнаватися як всі ці три роки «народні» депутати в тупу грабували населення поки молоді хлопці і дівчата віддавали свої життя на фронті. Дізнаватися як всі ці три роки вони баріжілі з окупантом в той час як в ста метрах від пункту баригування лилася рікою кров.

Дізнаватися про те, як живуть народні обранці, дізнаватися про мільярди готівкою, про хоромах і автопарках яким позаздрять арабські шейхи ... Власне «народні» депутати розуміють, що народ буде мстити за зраду і за криваві гроші які прийшли заробляти мерзотники на крові власної нації! Інакше я пояснити цей тренд не можу!

Звичайно, вони будуть заперечувати цей факт. Звичайно, у всьому винні агенти Кремля які хочуть дістати «народних» улюбленців і слуг українського народу, але будь-який адекватні людина зрозуміє, що це пшик і брехня ... Армії охоронців захищають цих мерзотників від народного гніву який в будь-який момент може перерости в помсту.


3000 рив охороняють наших «народних улюбленців» щодня. Якщо додати ще тих хто охороняє їх майно, бізнес, господарство це вийде озброєна армія якої позаздрять багато країн світу! Пропоную відправити їх на фронт, а захист тел надати народу! Адже за їхніми словами, вони бояться не народ а агентів Кремля ... Правий Сектор і тисяч українських добровольців допоможуть Вам захиститися від «агентів», а в цей час відправляємо всіх охоронців і охоронців на фронт!

Звичайно ж за ваші гроші, ой, за наші гроші які Ви у нас тупо вкрали »- пише журналіст Виталй Глюдзо.

Останні новини