Львівський ОХМАТДИТ отримав високотехнологічне обладнання від ПриватБанку

Львівський ОХМАТДИТ отримав високотехнологічне обладнання від ПриватБанку

Львівський ОХМАТДИТ отримав високотехнологічне обладнання від ПриватБанку

Львівська обласна дитяча лікарня "Охмадит" стала однією з 24 лікарень України, яка отримала сучасне медичне обладнання в рамках акції "Звичайне диво" від ПриватБанку. Обладнання в дитячі лікарні було придбано майже на 2,6 млн грн. Добрі  справи вдалося реалізувати разом із всеукраїнським благодійним фондом ПриватБанку “Допомагати просто!”

>

Лікарняному закладу у Львовіі було передано пульсоксиметр Rad 8 та шприцевий інфузійний насос SEP-21S Plus. Пульсоксиметр Rad 8 вимірює насиченість кисню у крові дитини, та дає розуміння, коли варто підключати/відключати до апарату ШВЛ (швидкої вентиляції легень) - це незамінне обладнання у реанімації й хірургії. Шприцевий інфузійний насос SEP-21S Plus дозволяє вводити надчіткі дози медичних препаратів, наркозу, хіміотерапії до крові пацієнтів. Дане обладнання дає змогу вводити одночасно 2 різних препарати, або працювати для двох дітей одночасно.

“Обладнання придбане на кошти клієнтів і працівників банку, які перераховували і продовжують перераховувати гроші в Фонд, - розказав Андрій Якимів, директор ПриватБанку на Львівщині. - Зареєструвавшись в акції “Звичайне диво”, кожен може допомогти  важкохворим дітям стати здоровими. З кожної трати по картці додатковою транзакцією списується  всього 1 гривня - майже непомітна сума, а на сьогодні акція вже зібрала майже 600 000 гривень. Доєднуйтесь до акції, вона триватиме ще до 31 грудня”.


Додамо, що це не всі подарунки, які отримають маленькі пацієнти в рамках акції. Понад 3000 дітей по всій країні змушені зустрічати Новий рік в стінах медичних закладів. Це важкохворі діти, діти з віддалених куточків України і вихованці дитячих будинків. Вранці 1 січня представники ПриватБанку підуть разом з друзями - компанією Mastercard у кожну обласну дитячу лікарню України, щоб привітати маленьких пацієнтів зі святами й вручити їм чудові подарунки.

Це не перша ініціатива ПриватБанку з благодійної допомоги Львівщині. ПриватБанк та благодійний фонд «Допомагати просто!» передали Військово-медично клінічному центру Західного регіону електрогідравлічний хірургічний стіл, укомплектований травматологічними приставками, Львівській обласній дитячій клінічній лікарні „Охмадит” апарат штучної вентиляції легенів Vela, виробник CareFusion (США), вартістю 555 тис.грн, КЗ ЛОР "Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр" отримав вкрай потрібні медикаменти - антиопластичні (онко) препарати, імуноглобіни, протимікробні препарати (антибіотики), гепапротектори, розчини для інфузій для потреб онкологічного та гематологічного відділень на суму 403 915,16 грн,  Львівська міська дитяча клінічна лікарня отримала апарат УЗД експертного класу Toshiba вартістю 1 805 400,90 грн, 520 тис.грн було передано для екстреної допомоги сім’ям загиблих та постраждалим в аварії на шахті «Степова».

Довідка:  У 2018 році благодійний фонд ПриватБанку «Допомагати просто!»  надав допомогу майже на 17 млн гривень, а меценатами стали 945 000 клієнтів банку, які перераховували внески на програми фонду. Усього ж з початку існування фонду сума допомоги складає понад 104 000 000 млн грн. Повну інформацію про кожне зарахування та використання коштів можна побачити на сайті blago.pb.ua.

 
Останні новини