Благодійний фонд ПриватБанку виграв грант уряду Японії у 75 000 $

Благодійний фонд ПриватБанку виграв грант уряду Японії у 75 000 $

Благодійний фонд ПриватБанку виграв грант уряду Японії у 75 000 $

  30 січня в Києві відбулася урочиста церемонія підписання грантових угод уряду Японії із благодійними та громадськими організаціями України за участі Надзвичайного та Повноважного Посла Кураі Такаші. 6 проєктів у сфері охорони здоров’я, соціального добробуту та освіти будуть реалізовані у різних регіонах України на загальну суму майже 350 000 доларів США - в межах Програми безпеки людини КУСАНОНЕ.

>

Благодійний фонд ПриватБанку “Допомагати просто!” виграв грант на модернізацію медичного обладнання в Центральній міській лікарні міста Нова Каховка Херсонської області. В межах проєкту буде закуплено ультразвукову діагностичну систему експертного класу вартістю 75 000 доларів США.

Минулого року фонд ПриватБанку в рамках проєкту КУСАНОНЕ виграв грант на суму 120 000 доларів. Їх було спрямовано на закупівлю медичного обладнання для Херсонської міської лікарні та Борзнянської центральної районної лікарні Чернігівської області.

Програма КУСАНОНЕ має на меті розвиток мирного суспільства, де жодна особа не залишена поза увагою. У конкурсі беруть участь неприбуткові організації, у 2019 році було розглянуто більше 400 заявок.

Загалом, починаючи з 2002 року, у межах даної програми профінансовано 144 проєкти на суму більше 10 млн. дол. США. Гранти є частиною Офіційної Допомоги Розвитку Японії Україні, в рамках якої від початку встановлення відносин Японія надала Україні допомогу на загальну суму 3,1 млрд. дол. США.

 


Останні новини