Зеленський: У Росії з'явиться новий президент

Зеленський: У Росії з'явиться новий президент

Зеленський: У Росії з'явиться новий президент

 Всі тоталітарні режими закінчують однаково. Не можна затягувати пружину, вважає президент України

У Росії з'явиться новий президент, і такий кінець чекає всі тоталітарні режими. Про це сказав президент України Володимир Зеленський в інтерв'ю британському виданню The Guardian, оприлюдненому в суботу, 7 березня.

>

 

"Звичайно, там (в Росії - ред.) з'явиться новий президент. Звичайно, це відбудеться. Який це буде президент, я не знаю... Але ми бачимо, що всі тоталітарні режими закінчують однаково", - сказав Зеленський.

На зауваження, що Володимир Путін ніколи не поступиться владою в Росії людині на подобі Зеленського і питання, чи очікує він криваву революцію в цій країні, український лідер сказав: "Я не хочу, щоб люди вмирали де-небудь. Але ми повинні розуміти, що якщо ви продовжите затягувати пружину, в якийсь момент вона зламається".

Зеленський також вважає, що ера політичного аутсайдера в світі тільки починається, і його модель виборчої кампанії може досягти успіху в іншій країні.

"Я впевнений, що це можливо, особливо коли люди втомилися, коли вони бігають, як білки в колесі, і є ці давні політики з великими фінансовими ресурсами. У цих місцях, де люди шукають ковток свіжого повітря, це має спрацювати", - вважає президент України.


Раніше стало відомо, Зеленський встановив крайній термін для переговорів з президентом РФ Володимиром Путіним. За його словами, Україна вийде з переговорів з Росією, якщо в них не буде прогресу.

 

 

Останні новини