Україна закриє майже половину пропускних пунктів (список)

Україна закриє майже половину пропускних пунктів (список)

Україна закриє майже половину пропускних пунктів (список)

 Обмеження запроваджуються щонайменше до 3 квітня.

Україна з 00:00 понеділка, 16 березня, закриє майже половину пунктів пропуску та пунктів контролю на державному кордоні. У багатьох інших пунктах пропуску буде призупинено пішохідний рух.

>

Обмеження вводяться для того, щоб максимально запобігти завезенню коронавірусу SARS-CoV-2 на територію України.

"Із 230 наявних пунктів пропуску через державний кордон залишаються функціонувати 123. 107 у період до 3 квітня цього року тимчасово припиняють свою роботу. Ми вибрали такі пункти пропуску, де в нас невеликий рух пасажирів. Є такі пункти пропуску, де за добу через кордон можуть перетинати кордон 3-5 чоловік. Ми залишили на кордоні з кожною країною необхідну кількість пунктів пропуску. Можу запевнити, що цього буде достатньо, щоб забезпечити стабільні пропускні операції на будь-якій ділянці державного кордону", - повідомив на брифінгу в суботу голова Держприкордонслужби Сергій Дейнеко.

Голова Державної митної служби Максим Нефьодов опублікував список цих пунктів пропуску.

Нагадаємо, що з 00:00 17 березня щонайменше по 3 квітня в Україні будуть закриті пункти пропуску через державний кордон для міжнародного регулярного пасажирського сполучення.


Крім того, з 00:00 16 березня мінімум по 3 квітня буде закрито кордон для іноземців та осіб без громадянства (за винятком ряду категорій громадян).    

 

 
Останні новини