«Слуги» просять Данілова звільнити його радника Сивоху

«Слуги» просять Данілова звільнити його радника Сивоху

«Слуги» просять Данілова звільнити його радника Сивоху

 Тих, хто не згоден з Сивохою та не хоче нічого чути про «внутрішній конфлікт», набагато більше, - запевняє нардеп

Деякі нардепи від фракції «Слуга народу» підписалися під депутатським зверненням до секретаря РНБО Олексія Данілова щодо звільнення з посади радника скандального шоу-мена Сергія Сивохо.

>

Відповідне депутатське звернення у Facebook оприлюднив депутат від «Слуги народу» Єгор Чернєв.

«Звернувся з депутатським зверненням до Секретаря РНБО Олексія Данілова з проханням звільнити його радника Сергія Сивоху. Дякую колегам по фракції, які підтримали. Насправді тих, хто не згоден з Сивохою та не хоче нічого чути про «внутрішній конфлікт», набагато більше, але не всі встигли фізично поставити свій підпис», - написав нардеп.

screenshot_1_01

 

Наразі під зверненням «слуги» підписалося іще 18 депутатів.

89862116_2977189558986473_9000565243960623104_n_01

Минулого тижня під час презентації Національної платформи примирення і єдності представники організації «Національний корпус» почали суперечку із радником секретаря РНБО Сергієм Сивохо, а згодом вдарили його у спину, Сивохо впав на підлогу.


Поліція доставила до відділку 15 осіб. Було відкрито кримінальне провадження.

Печерський районний суд Києва 13 березня обрав запобіжні заходи трьом затриманим після подій під час презентації Національної платформи примирення і єдності. Юрію Каплі та Сергію Тамаріну – у вигляді особистого зобов’язання. Олександру Демидову – у вигляді цілодобового домашнього арешту.

 

Останні новини