На час карантину пошту доставлятимуть по-новому: що зміниться

На час карантину пошту доставлятимуть по-новому: що зміниться

На час карантину пошту доставлятимуть по-новому: що зміниться

 Укрпошта на час карантину змінює умови доставки пошти. Крім того, обіцяє безкоштовно зберігати посилки у поштових відділеннях.

З 12 березня і до 3 квітня рекомендовані листи необхідно вкидати у поштові та абонентські скриньки. Водночас при цьому обов'язково вказувати дату та зазначати, що вкладено у поштову скриньку. Адресатів необхідно додатково проінформувати про лист через інтернет чи інші засоби зв'язку. Це не стосується листів з позначкою "Судова повістка", передає пресслужба компанії.

>

Крім того, з 17 березня і до закінчення карантину поштові посилки у відділеннях зберігатимуть безкоштовно. Це ж стосується імпортних відправлень з-за кордону.

У такий спосіб Укрпошта хоче обмежити контакти клієнтів із працівниками компанії.

Про зміни в роботі також повідомила "Нова пошта". Тимчасово роботу припиняють відділення, розташовані в торгово-розважальних центрах. Інші відділення та кур'єрська доставка працюють за графіком. Водночас компанія посилила дезінфікаційні заходи, працівникам вимірюють температуру, а лінія безпеки в черзі до кас становить 1 м.

У Києві посилюють обмежувальні заходи, щоб убезпечити жителів і запобігти ситуації з можливим розповсюдженням коронавірусу. Закривають усі установи та організації, крім аптек, АЗС, продуктових та господарчих магазинів.


 

Останні новини