Соціальна підтримка під час карантину: Кабмін прийняв низку рішень

Соціальна підтримка під час карантину: Кабмін прийняв низку рішень

Соціальна підтримка під час карантину: Кабмін прийняв низку рішень

На засіданні 8 квітня Уряд проголосував за низку рішень, спрямованих на соціальну підтримку людей під час карантинних заходів.

Про це розповів Прем'єр-міністр Денис Шмигаль на своїй сторінці у Facebook.

Зокрема, виплати соціальної допомоги, які були призначені раніше, будуть продовжені на період карантину та 30 днів після цього без звернення особи до відповідних установ.

>

Отримувачам соціальної допомоги, які пропустили строк переогляду, виплати не будуть зупинятися до закінчення терміну дії карантину.

Також повідомляється, що з 10 квітня цього року запроваджується інформаційна платформа "Допомога поруч" для надання підтримки та соціальних послуг громадянам похилого віку, особам з інвалідністю та іншим незахищеним категоріям громадян з боку місцевої влади, органів місцевого самоврядування, громадських організацій тощо.

Ефективне управління ризиками на карантині. ЛІГА:ЗАКОН презентувала LIGA360 - екосистему зі зручним функціоналом для прийняття антикризових рішень і професійних завдань усіх співробітників компанії: юристів, бухгалтерів, PR, HR. Отримайте безкоштовний доступ до LIGA360, якщо ви вже користуєтеся продуктами ЛІГА:ЗАКОН або ж знайдіть ідеальне рішення для потреб вашої  компанії.


 

 

Останні новини