Зеленський: Держава нікого не залишить без світла й тепла

Зеленський: Держава нікого не залишить без світла й тепла

Зеленський: Держава нікого не залишить без світла й тепла

Попри світову енергетичну кризу громадяни України будуть забезпечені електроенергією й теплом. Про це заявив Президент Володимир Зеленський у відеозверненні до українців.

Президент наголосив, що Україна не купує вугілля у представників незаконних угруповань з тимчасово окупованих територій, і в Україні не буде нестачі вугілля.

>

Володимир Зеленський закликав громадян не слухати неправдиві заяви про відключення світла, які іноді лунають на деяких необ'єктивних телеканалах. «А краще не дивіться взагалі – це береже і нерви, і електроенергію», – додав він.

«Крім нашого українського вугілля, буде сім кораблів Panamax, які вже прямують і прибудуть до українських портів найближчим часом. Вугілля, яке ми доставляємо морем, повністю закриває потребу енергетичної сфери до кінця цього року. У разі необхідності такі ж наші дії закриють потребу до кінця всього опалювального сезону.

Деякі телеканали під соусом різних аргументів це активно засуджують. Хоча, як на мене, засуджені мають бути саме ті, хто купував його у невизнаних територій у минулі роки. Ми ж не платимо й не будемо платити тим, хто не визнає нашу незалежність, і робимо перший крок на шляху до повної енергетичної незалежності України», – Володимир Зеленський.

Останні новини