Омелян анонсував запуск нового потяга Львів-Люблін

Омелян анонсував запуск нового потяга Львів-Люблін

Омелян анонсував запуск нового потяга Львів-Люблін

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян анонсував запуск поїзда у напрямку Львів - Люблін. Про це повідомляється на сайті Міністерства інфраструктури за підсумками зустрічі Омеляна з міністром інфраструктури Польщі Анджеєм Адамчиком, передає 112.ua.

Крім цього, продовжується робота над відновленням сполучення у напрямку Перемишль - Мальховіце - Нижанковичі.

>

Українська та польська сторони домовилися про проведення в жовтні поточного року засідання двосторонньої робочої групи у Львові щодо розширення залізничного сполучення між Україною та Польщею.

Володимир Омелян відзначив інтенсивність і високу результативність українсько-польського діалогу в 2018 році.

«Ми надзвичайно раді прогресу, якого досягли на рівні профільних міністерств України і Польщі. Пряме залізничне сполучення між Україною і Польщею, розпочате в 2016 році,—приклад успішної реалізації українсько-польських проектів. І зараз обидві країни активно працюють над розширенням залізничного сполучення між Україною та Польщею. Я дякую Польщі за активну позицію в цьому питанні і всебічну підтримку ініціативи », - заявив Омелян.

Міністр інфраструктури Польщі Анджей Адамчик висловив переконання, що розширення залізничного сполучення між Україною і Польщею також сприятиме інфраструктурній європейській інтеграції України

Останні новини