Інцидент на землі: лайнер Трампа зіткнувся з іншим літаком

Інцидент на землі: лайнер Трампа зіткнувся з іншим літаком

Інцидент на землі: лайнер Трампа зіткнувся з іншим літаком

Паркуючи приватний літак, працівники аеропорту зробили невдалийманевр і зачепили літак президента.

>

В результаті стався 28 листопада інциденту в нью-йоркському аеропорту Ла-Гуардія зіткнулися два літаки, включаючи приватний лайнер Boeing-757 президента США Дональда Трампа.

Як пише Associated Рress, інцидент трапився в результаті невдалого маневру іншого літака Bombardier Global Express. Паркуючи його, наземні працівники повітряної гавані зробили невдалий поворот і зачепили крило літака лідера нації.

В результаті пригоди ніхто не постраждав, а аеропорт продовжив функціонувати в звичайному режимі.

Відразу ні адміністрація аеропорту, ні Федеральне управління цивільної авіації США не підтвер-джувало, що в інциденті фігурував літак Трампа, але пізніше в Trump Organization сказали, що це правда. Про характер пошкоджень президентського лайнера інформації немає.

Варто відзначити, що офіційним повітряним транспортним засобом президента США є Air Force One ( "Борт номер один"), в якості якого використовуються два спеціально обладнаних літака Boeing 747-200B.

Нагадаємо, що в минулому році
 кортеж Дональда Трампа потрапив в ДТП на шляху до аеропорту міста Індіанаполіс.



Ми також писали про інцидент на борту з першою леді США - Меланією Трамп,   яка була змушена   повернутися на об'єднану базу "Ендрюс" у штаті Меріленд через задимления в салоні літака, яким она летіла.

 

Останні новини