У суден, що зіткнулися в Керченській протоці, виникли нові проблеми

У суден, що зіткнулися в Керченській протоці, виникли нові проблеми

У суден, що зіткнулися в Керченській протоці, виникли нові проблеми

Судно "Azov Concord", швидше за все, сіло на мілину.

Одне з суден, що зіткнулися в Керченській протоці, стоїть в небезпечній близькості до берега і,   швидше за все, сіло на мілину. Про це повідомляє Керчь.ФМ.

>

"Azov Concord" коштує в небезпечній близькості до берега, на глибині 2-3 метри.   Зурахуванням його осадки 3.3 метра, і з урахуванням хвилі як мінімум 1 метр - він цілкомміг сісти на мілину", - йдеться в повідомленні.


Місцезнаходження "Lady Maria" на 10 годину ранку 1 грудня 2018 року.

1543649222_ledi1

Місцезнаходження "Azov Concord" на 10 годину ранку 1 грудня 2018 року.

1543649217_azov3

Глибина, на якій стоїть "Azov Concord" за інформацією Google Earth

1543649541_glubina

Як повідомлялося, 30 листопада в Керченській протоці зіткнулися два   вантажних  іноземних    суднапрямували в Азовське море з порту   Констанца в Румунії.   Повідомляється,    що вони   обидва чекали дозволу на транзит через протоку. У вантажногокорабля "Lady Maria"   в результаті   інциденту ушкодився гвинт двигуна, а Azov Concordвтратив якір з ланцюгом.

Нагадаємо, 25 листопада Росія несподівано перейшла в "наступ" в Азові, напавши наукраїнські    кораблі МБАК "Бердянськ", РБК "Яни Капу" і МБАК "Нікополь". Корабель ФСБРФ спочатку протаранив український буксир, після цього агресор ще відкрив вогонь, врезультаті чого поранення отримали шість українських моряків. Також було і захопленнясудна - 23 моряка опинилися в заручниках.    Їх відправили до Керчі разом з кораблями.

Разом з тим українська сторона ініціювала позачергове засідання Радбезу ООН поросійській агресії, а світове співтовариство в свою чергу різко засудило напад росіян наукраїнські кораблі. Читайте детальніше хроніку подій з відповіді України на агресіюРосії в Азовськомуморі.

 

Останні новини