На модному курорті в Європі спалахнула пожежа, є жертви

На модному курорті в Європі спалахнула пожежа, є жертви

На модному курорті в Європі спалахнула пожежа, є жертви

Пожежа в Куршевелі виникла рано вранці в будівлі одного з готелів, де на той момент знаходилося близько 60 осіб.

У неділю, 20 січня, на елітному гірськолижному курорті Куршевель у французьких Альпах спалахнула масштабна пожежа. В результаті НП загинуло двоє людей, ще понад десяток серйозно травмовані, повідомляють Патріоти України.

>

Пожежа виникла рано вранці в будівлі одного з готелів, де на той момент знаходилося близько 60 осіб. Вогонь охопив два поверхи споруди. Рятувальні підрозділи, прибувши на місце пожежі, евакуювали всіх, хто знаходився в приміщенні, повідомив телеканал BFM

Для усунення пожежі знадобилося більше 70 пожежних машин. Зупинити поширення вогню пожежникам вдалося тільки через кілька годин. Пізніше в будівлі були знайдені два тіла. Ще 14 людей постраждали, четверо з них отримали серйозні травми, трьох відправили вертольотом в місцеву лікарню.

За словами свідків НП, пожежа почалася близько 5 ранку за місцевим часом. Людям довелося стрибати з вікон заради порятунку. Інформація про причини пожежі встановлюється. Зазначимо, що Куршевель – один з найпрестижніших гірськолижних курортів світу, знаходиться в центрі Тарантезької долини у Франції. Має 11 п'ятизіркових готелів і є єдиним гірськолижним курортом у Франції, де є готель з 6-зірковим рейтингом.


                          
Останні новини