Завтра Януковичу оголосять вирок

Завтра Януковичу оголосять вирок

Завтра Януковичу оголосять вирок

 У четвер, 24 січня, в Оболонському районному суді почнуть оголошувати вирок обвинуваченому в державній зраді колишньому президенту Віктору Януковичу. Про це повідомила прес-служба суду.

"24 січня 2019 року о 09:00 годині в приміщенні суду за адресою: м. Київ, вул. Маршала Тимошенка, 2-Є у залі судових засідань № 15 відбудеться проголошення вироку у кримінальному провадженні за обвинуваченням Януковича Віктора Федоровича", - сказано у повідомленні.

>

Судовий процес над Януковичем розпочався торік у травні. Його обвинувачують у посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України, державній зраді, пособництві РФ. Оболонський райсуд під головуванням Влади­слава Дев'ятка заслухав 44 свідків обвинувачення, серед яких президент Петро ­Порошенко, міністр внутрішніх справ Арсен ­Аваков, секретар Ради національної безпеки та оборони Олександр Турчинов, колишній прем'єр-міністр Арсеній Яценюк. Також 16 свідків захисту, зокрема колишню прес-секретарку Януковича Ганну Герман і його охоронців.

Із серпня по жовтень цього року тривали судові дебати. Януковичу чотири рази давали можливість виступити з останнім словом.

5 грудня Віктор Янукович не вийшов на зв'язок із судом для останнього слова. Колегія суддів Оболонського районного суду міста Києва вийшла до нарадчої кімнати для винесення вироку.


 

Останні новини