«ФІНАНСОВИЙ ГЕНІЙ-2018» ЗІ ЛЬВОВА ПОДІЛИВСЯ СЕКРЕТОМ ПЕРЕМОГИ

«ФІНАНСОВИЙ ГЕНІЙ-2018» ЗІ ЛЬВОВА ПОДІЛИВСЯ СЕКРЕТОМ ПЕРЕМОГИ

«ФІНАНСОВИЙ ГЕНІЙ-2018» ЗІ ЛЬВОВА ПОДІЛИВСЯ СЕКРЕТОМ ПЕРЕМОГИ

 Його життєве кредо - “Використовувати усі можливості, які дає життя”.

Його ім’я - Максим Чікіта.

Він - офіційно визнаний фінансовий геній - 2018.

Максим Чікіта, учень Львівського фізико-математичного ліцею став призером всеукраїнської олімпіади “Фінансовий геній - 2018”, в якій, за словами керівника ЮніорБанк Анни Павлової, взяла участь рекордна кількість дітей з усієї України - понад 4400.

>

Сам Максим зізнається, що став призером завдяки знанням та навичкам, які здобув у рідному ліцеї. Без вагань взяв участь у олімпіаді від ЮніорБанку, вірив у перемогу та наполегливо до неї йшов. І ось результат - друге місце у віковій категорії 14-17 років та приз 15 000 гривень!  Ми вирішили розпитати Максима про його уподобання та плани, а також про те, як змінилось його життя за рік після Олімпіади.

- Максиме, розкажіть, будь ласка, про свої захоплення?

- Я люблю грати у футбол і захоплююсь грою на електрогітарі.

- А яка професія Вам близька, в якій сфері будете себе реалізовувати у дорослому житті?

- Насправді я ще чітко не визначився, думаю, що моя робота буде пов’язана з економікою. Можливо, що подумаю про власний бізнес, але перед цим докладно вивчу усі плюси і мінуси і діятиму чітко за планом.


- Про що Ви розповідали на олімпіаді?

- Тема моєї презентації - ПриватБанк майбутнього. Я запропонував замінити SWIFT блокчейном, це менш затратно.

- Ви виграли 15 000 гривень на навчання. Як Ви ними розпорядились?

- Я пройшов круті курси німецької мови.

- Які найближчі плани?

- Зараз я беру участь у Всеукраїнській олімпіаді з економіки у Білій церкві, програма дуже насичена і цікава, сподіваюсь показати гідний результат.

- Минув рік після “Фінансового генія-2018”, як Ви можете оцінити, що дала Вам участь в Олімпіаді?

- Це максимум позитивних емоцій, дуже надихаюча атмосфера, корисний досвід, нові знайомства з цікавими людьми. Взагалі, це класно, що така потужна фінансова установа як ПриватБанк дає школярам шанс себе проявити і повірити у майбутнє. У ПриватБанку багато чому можна навчитись.

- Максиме, які поради Ви можете дати учасникам нової Олімпіади “Фінансовий геній - 2019”?

- Найголовніше - не боятись бути оригінальним і творчим у своій презентації. І ще я раджу використовувати усі можливості та шанси, які дає життя.  І ще - не перейматись через помилки чи невдачі. Головне - зробити висновки і продовжувати рух вперед. І бажаю усім успіху!

відеозвіт - 2018

............................................................................................................................................................................................................................

Нагадаємо, ПриватБанк оголосив про початок реєстрації в першому етапі головного українського відбору на звання фінансового генія 2019 року серед школярів, призовий фонд якого цього року становить 123 000 грн. У конкурсі «Фінансовий геній» може взяти участь школяр будь-якого класу з будь-якого міста України. Заочний кастинг «Фінансовий геній – 2019» розпочнеться 1 квітня. Протягом місяця потрібно пройти три етапи онлайн-завдань (тести та завдання на різні теми з економіки та фінансів). Після здачі тестів і вирішення завдань усі учасники «Фінансового генія» отримають конкурсні бали.

Учасниками фіналу, що пройде в столиці, стануть 60 конкурсантів, які набрали найбільше балів. Серед фіналістів у кожній з трьох вікових категорій буде визначено переможця року, який отримає головний приз олімпіади – від 10 до 50 тис. грн. Єдиною умовою участі в проекті є наявність Картки Юніора, яку можна безкоштовно відкрити в будь-якому відділенні банку.

Останні новини