Пожежа у психіатричній лікарні в Одесі: кількість жертв зросла

Пожежа у психіатричній лікарні в Одесі: кількість жертв зросла

Пожежа у психіатричній лікарні в Одесі: кількість жертв зросла

Зеленський доручив Гройсману негайно створити держкомісію з розслідування пожежі в психіатричній лікарні Одеси.

В Одесі в результаті пожежі в психлікарні загинуло шість осіб, повідомили в Держслужбі України з надзвичайних ситуацій, інформує Ukr.Media.

>

"Підрозділами ДСНС врятовано 19 осіб, з них 4 людини померли не приходячи у свідомість і 6 у важкому стані з ознаками отруєння чадним газом госпіталізовано, з них 2 людини померли. Всього загинуло 6 осіб, госпіталізовано 4 людини", — сказано в повідомленні на сайті відомства в ніч на вівторок.

Як повідомлялося, 10 червня о 21.44 в Суворовському районі м. Одеса за вул. Академіка Воробйова, 9 виникло загоряння даху одноповерхового корпусу обласної клінічної психіатричної лікарні № 1 на площі 500 кв. м.

Рятувальники ліквідували пожежу о 23:19. Вогонь гасили 57 рятувальників, використовуючи 12 од. техніки.

Президент України Володимир Зеленський назвав подію "страшною трагедією" і висловив співчуття рідним та близьким загиблих. Також він доручив прем'єр-міністру Володимиру Гройсману створити державну комісію з розслідування причин трагедії.

"Причини будуть з'ясовані", — написав він у Twitter.

Сам прем'єр написав у Facebook, що буде "проведено розслідування і встановлені винні".


"Ця трагедія — гірке нагадування, що найменша ваша недбалість здатна призвести до смерті ні в чому невинних людей. Давайте не тільки шукати винних, а й вчитись відповідальності!", — написав він, звертаючись до людей, які відповідають за пожежну безпеку.

 

Останні новини