У Саудівській Аравії обстріляли аеропорт: 26 людей постраждали

У Саудівській Аравії обстріляли аеропорт: 26 людей постраждали

У Саудівській Аравії обстріляли аеропорт: 26 людей постраждали

Ракета влучила в залу прибуття аеропорту, постраждалі – мирні громадяни.

Повстанці-хусит випустили ракету по аеропорту міста Абха в Саудівській Аравії, в результаті поранення отримали 26 осіб, повідомляє в середу телеканал "Аль-Арабія" з посиланням на арабську коаліцію, очолювану Саудівською Аравією.

>

За даними телеканалу, ракета влучила в залу прибуття аеропорту, постраждалі – мирні громадяни. Коаліція назвала подію військовим злочином.

Раніше самі хусити повідомляли, що вони завдали удару по аеропорту в Абхе.

Нагадаємо, 14 травня безпілотники з території Ємену завдали серію ударів по інфраструктурних об'єктах у Саудівській Аравії.

Як повідомив міністр нафти і мінеральних ресурсів Саудівської Аравії Халід аль-Фаліх, однією з цілей став трубопровід "Схід-Захід". В результаті інциденту довелося зупинити подачу по ньому нафти для оцінки збитку і ремонту.

Нагадаємо, військові літаки очолюваної Саудівською Аравією коаліції завдали повітряних ударів по захоплених хуситами районах у південній провінції Ємену Ер-Далі, убивши і поранивши десятки бойовиків.


Ми також писали, що США заликкали передати нейтральній стороні єменський порт Ходейда, за який тривають важкі бої між урядовими силами і бунтівниками, для розподілу гуманітарної допомоги.

 

Останні новини