Поліцейські розшукують небезпечного злочинця

Поліцейські розшукують небезпечного злочинця

Поліцейські розшукують небезпечного злочинця

Поліцейські розшукують 24-річного Сергія Гончарука із села Бендзари Балтського району на Одещині. Його підозрюють у крадіжці, розбої, викраденні людини і жорстокому побитті, що спричинило смерть.

Останнім часом чоловік проживав в Одесі. Разом зі спільником приїхав в смт Лиманське Роздільнянського району, щоб збути там крадені речі. Пропонуючи їх місцевим жителям, вони познайомилися з 62-річним чоловіком і запримітили в його дворі мікроавтобус, повідомли у відділі комунікації обласної поліції.

>

"Зловмисники знову заявилися до цього чоловіка під приводом купити вина. Тоді вони побили господаря до втрати свідомості. Забрали ключі і документи від автобуса, завантажили в салон потерпілого і поїхали в іншу область. Від'їхавши на значну відстань, зловмисники кинули чоловіка помирати на узбіччі дороги і продовжили свою "подорож". Уже в Вінниці вони знайшли покупця і продали йому мікроавтобус за півтори тисячі доларів. Розподіливши гроші, подільники виїхали в різних напрямках", - розповіли в поліції.

З приводу зникнення 62-річного чоловіка в поліцію звернулася його дочка. При огляді місця події все вказувало на те, що відбувалася боротьба: в будинку безлад, у дворі сліди крові. Крім того, був відсутній мікроавтобус зниклого чоловіка, ключі і документи від нього.

За кілька годин поліцейські знайшли тіло розшукуваного чоловіка в одному з сіл сусіднього району. Він помер від отриманих травм. Викрадений мікроавтобус виявили у Вінниці. Незабаром поліцейські встановили особу та затримали одного із злочинців - 25-річного жителя Придністров'я, який переховувався в Києві. Затриманому довелося розповісти поліцейським, як все було, і назвати ім'я спільника.


Прикмети підозрюваного Гончарука: на вигляд 23-28 років, зріст 175-180 см, худорлявої статури, волосся темне коротке, брови чорні густі, очі карі, обличчя смагляве овальне, ніс великий, губи середні.

       

З будь-якою інформацією про розшукуваного можна звертатися за телефонами: (048) 535-04-42, (048) 533-12-52 або по спецлінії "102".

У одному з сіл Ковельського району на Волині стався розбійний напад. Невідомі проникли у будинок. Погрожуючи зброєю, вимагали гроші та ювелірні вироби. Господарі будинки чинили супротив. У результаті нападники поранили 47-річного чоловіка. Його 70-річного батька – вбили.

 

Останні новини