СБУ затримала соратника Стрєлкова: оперативні кадри спецоперації

СБУ затримала соратника Стрєлкова: оперативні кадри спецоперації

СБУ затримала соратника Стрєлкова: оперативні кадри спецоперації

Бойовика «ДНР», який разом із російським терористом Стрєлковим захоплював будівлі при окупації Слов’янська, українські спецслужби затримали на підконтрольній Україні території.

Як повідомляє СБУ, бойовик «ДНР» переховувався у родичів на Запоріжжі з кінця червня. До матері бойовик з прізвиськом «Череп» утік з окупованого Донбасу через те, що там його оголосили в розшук свої за скоєні «Черепом» кримінальні злочини.

>

Як виявилось, «Череп» і досі мав сидіти за ґратами за раніше скоєні злочини, та коли на Донбас прийшли російські окупанти, вирішив замість відбування покарання піти в бойовики.

Під час затримання СБУ 29-річний бойовик заявляв, що він, мовляв, не воював у кількох підрозділах «армії ДНР», а просто кілька разів сфотографувався зі зброєю.

Затриманому бойовику інкримінують кілька статтей ККУ, в тому числі створення терористичної організації. За ґрати в Україні за це він може сісти на 15 років.

СБУ опублікувала опертивні кадри спецоперації з заьримання бойовика «ДНР».

Як розповіли журналістам мешканці села на Запоріжжі, які від червня встигли познайомитись із «Черепом», він казав, що був в АТО, але подробиць, у тому числі що воював на боці бойовиків, не розповідав.


 

Останні новини