Біля берегів Туреччини втопили путінський військовий корабель

Біля берегів Туреччини втопили путінський військовий корабель

Біля берегів Туреччини втопили путінський військовий корабель

Російський розвідувальний корабель "Лиман" затонув в результаті зіткнення з іншим судном в 40 км на північний захід від протоки Босфор.

Середній розвідувальний корабель Чорноморського флоту РФ "Лиман" затонув в результаті зіткнення з іншим судном в 40 км на північний захід від протоки Босфор. Про це пише ТАСС, посилаючись на міністерство оборони Росії, передають Патріоти України.

>

"Судно "Лиман" від отриманих пробоїн нижче ватерлінії затонуло. Всі члени екіпажу дослідного судна Чорноморського флоту "Лиман" в повному складі живі, здорові і в даний час готуються до евакуації з турецького рятувального судна на російський корабель", - сказали у відомстві.

Інцидент стався в четвер, 27 квітня, об 11:53 в південно-західній частині Чорного моря в 40 км на північний захід від протоки Босфор. Зіткнення "Лиману" відбулося з судном "Ашот-7", яке йшло під прапором Того, і перевозило живий вантаж. У міноборони РФ повідомляли про спроби екіпажу утримати судно на плаву після зіткнення.

Разом з тим, турецьке видання Daily Sabah повідомляло, що 45 російських моряків вдалося врятувати, але 15 вважалися зниклими.

Пізніше видання Hurriyet повідомило, що всі 78 членів екіпажу російського корабля були врятовані силами турецької берегової охорони.

Соцмережі жваво відреагували на цю новину, звернувши увагу на назву судна, яке "атакувало" російський корабель.

Останні новини