Росіянам заблокували доступ до Viber

Росіянам заблокували доступ до Viber

Росіянам заблокували доступ до Viber

Месенджер Viber повідомив, що в РФ заблокували доступ до використовуваних ним серверів, через що росіяни зазнають проблем при підключенні до сервісу. Про це повідомляється на сторінці Viber в Twitter.

За словами представників месенджера, на поточний момент їм незрозумілі причини такого рішення. Таким чином, користувачі месенджера змушені страждати від рішення, яке безпосередньо не пов’язане з Viber. За даними сервісу Down Detector, який відстежує роботу інтернет-ресурсів, проблеми з доступом до Viber виникли у жителів європейської частини Росії.

>

Зокрема, 45% користувачів повідомили про відсутність підключення до месенджера, ще 33% не можуть відправляти і отримувати повідомлення, а у 20% виникли проблеми з авторизацією.

Як відомо, 16 квітня у РФ почали блокувати месенджер Telegram через відмову керівництва месенджера надавати російським спецслужбам ключі шифрування листування. В ході блокування у реєстр забороненої інформації потрапили близько 20 мільйонів IP-адрес, серед яких також ті, що належать стороннім компаніям.

Останні новини