У Росії задимівся ще один літак з уболівальниками

У Росії задимівся ще один літак з уболівальниками

У Росії задимівся ще один літак з уболівальниками

Пасажирський літак з футбольними уболівальниками з Перу задимився у суботу на підльоті до Тюмені. За словами пасажирів, екіпаж не говорив ні англійською, ні іспанською, бортпровідники не могли нічого роз’яснити.

«У пасажирського повітряного судна Utair, яке виконувало рейс Єкатеринбург - Тюмень, задимилася турбіна на підльоті до аеропорту, після чого дим почав проникати у салон. Проте, літак приземлився успішно», - повідомляє «РБК».

>

Зазначається, що літак з футбольними фанатами збірної Перу летів з Єкатеринбурга у Москву через Тюмень. За 20 хвилин до приземлення пасажири почули хлопок, через деякий час у салон повітряного судна став проникати дим - у літака спалахнула турбіна. 

За словами  пасажирів, екіпаж не говорив ні англійською, ні іспанською, бортпровідники нічого не роз'яснили про подію. "Вони просто зупинилися, щоб попросити нас пристебнути  ремені перед посадкою", - наводить перуанський телеканал RPP слова одного з пасажирів літака.

Інший пасажир підкреслив, що під час задимлення не були відкинуті кисневі маски, тільки два бортпровідники ходили з одного боку в інший.

У прес-службі авіаперевізника РБК підтвердили, що в роботі одного з двигунів літака, що виконував рейс UT106 Єкатеринбург - Тюмень, «сталися неполадки». «По системі кондиціонування у салон короткочасно встиг надійти дим, потім система очистила повітря», - заявили в Utair.


Раніше у літака збірної Саудівської Аравії загорівся двигун під час перельоту у Ростов-на-Дону на матч проти Уругваю.

Останні новини