В Угорщині в аварії розбився мікроавтобус з українцями

В Угорщині в аварії розбився мікроавтобус з українцями

В Угорщині в аварії розбився мікроавтобус з українцями

Кілька людей, ймовірно закарпатці, дістали травми, які загрожують життю.

У регіоні Ноград на півночі Угорщині на шостому шосе сталася автомобільна аварія – мікроавтобус українцями перекинувся і вилетів із траси, внаслідок ДТП постраждали близько півтора десятка людей. Про це повідомляє Uzhgorod.net із посиланням на угорські ЗМІ.

>

ЗМІ пишуть, що мікроавтобус перекинувся і вилетів із траси. Постраждали 13 осіб, деякі отримали важкі ушкодження.

«Вісім людей з серйозними травмами та п’ятеро з легкими пораненнями були доставлені до лікарень після аварії, що сталася в суботу»,– повідомив прес-секретар Національної служби швидкої допомоги Пал Дьорфі.

«Деякі серйозні пошкодження загрожують життю», – сказав він, додавши, що всі постраждалі – люди дорослого віку. 

Рятувальники перевезли важкопоранених в чотири лікарні в Будапешті, а постраждалих з легкими травмами доправили в місцеві лікарні, повідомив Пал Дьорфі.


У штаб поліції штату Ноград повідомили, що на головній дорозі мікроавтобус вилетів із дороги у канаву та перекинувся. Згідно з даними правоохоронців, постраждали 14 українців.

Як повідомляють закарпатські ЗМІ, аварія сталася на півночі Угорщини неподалік кордону з Словаччиною близько 14:45 11 серпня. Зазначається, що може йтися саме про постраждалих закарпатців, які поверталися додому з Угорщини.

Як повідомляє посольство України в Угорщині, постраждали 13 українських громадян і водій, громадянин Угорщини. Усім надано першу медичну допомогу та госпіталізовано з різними травмами. Відомо, що 8 громадян України отримали важкі травми, 5 — легкі. Загиблих немає.

У посольстві зазначають, що мікроавтобус з невідомих причин з'їхав з дорожнього полотна і перевернувся.

Наразі сімом постраждалим, які отримали легкі травми, дозволено залишити лікарні. Решта перебувають у лікарнях, один у стані коми (загроза життю залишається). Біля нього перебуває батько.

«Встановлюємо зв'язок з рідними постраждалих. Перебуваємо на контакті з відповідними медзакладами», — повідомляють у посольстві.

 

Останні новини