В італійській Генуї обвалився міст: десятки загиблих

В італійській Генуї обвалився міст: десятки загиблих

В італійській Генуї обвалився міст: десятки загиблих

Причини інциденту поки невідомі.

Внаслдіок обвалення автомобільного моста в італійському місті Генуя загинули щонайменше десять осіб. Про це повідомляє La Stampa.

За даними видання, обвалилася ділянка моста довжиною близько 100 метрів.

>

Італійське управління з надзвичайних ситуацій повідомило, що на місці обвалу вже працюють рятувальники, до пошуку постраждалих, які можуть перебувати під завалами, залучили собак.

Серед загиблих як ті, кого привалило уламками, так і ті, хто впав з моста.

Велика секції моста Моранді над річкою Полчевера обвалилася сьогодні близько опівдня. У момент обвалення на мосту і під ним знаходилися автомобілі.

Траса А10, на якій знаходиться міст, перекрита. Міст Моранді побудований в 1960-х роках на захід від центру Генуї. Його довжина перевищує кілометр, висота – 90 метрів.

Посмотреть изображение в Твиттере
 
 
 
 
Farmacia Serra@farmaciaserrage

Ecco qualche altra foto di


 
Farmacia Serra@farmaciaserrage

Ecco i primi video dei soccorsi dopo il crollo di a

Раніше ми писали, що щонайменше 20 людей загинули і ще близько 30 отримали поранення і травми пізно ввечері у вівторок, кколи вантажівка, що перевозила пасажирів, впала з мосту в центральному індійському штаті Мадхья-Прадеш.

Також в Росії змило міст, що носить неофіційний титул найнебезпечнішого в країні. Міст становив понад 500 метрів в довжину і з'єднував через річку Витим з Великою землею розташоване неподалік селище Куанда. 

 

 

Останні новини