Роналдо придбав клуб іспанської Примери

Роналдо придбав клуб іспанської Примери

Роналдо придбав клуб іспанської Примери

Бразилець придбав 51% акцій «Вальядоліду» і став президентом клубу з північного заходу Іспанії. Контрольний пакет обійшовся легендарному форварду у 30 млн євро, які той виплатить упродовж двох років.


Клуб з невеликого міста (319 тис. населення) цього року пробився в елітний дивізіон Іспанії, але над ним нависла велика загроза—борг у 25 мільйонів євро, який колишні власники погасити не могли. Тут і виступив Феномен зі своєю пропозицією.

>


«У клубу є все, щоб досягати високих цілей. Ми хочемо не тільки боротися за місце в Примері. Наше завдання - створити конкурентоспроможну команду і бути максимально прозорими для уболівальників. Чекаємо максимальної участі фанатів в житті клубу, ідей, пропозицій і критики », - цитує бразильця твіттер «клинків».


Ключ до розуміння цілей Роналдо в Іспанії можна знайти серед інших його проектів. Він давно пробував себе, в якості посередника при переходах бразильських футболістів. У нього є власна маркетингова компанія, яка займається просуванням спортсменів, і власна академія, з філіалами в кількох країнах. Додайте до цього власний футбольний клуб - і стає схоже на щось подібне до сервісу з розкрутки футболістів повного циклу: з пелюшок до гри в Прімері. І наступних трансферів на підвищення.


Наразі новий клуб Зубанчика займає 16 місце в таблиці, здобувши 2 нічиї і зазнавши однієї поразки.

Останні новини