У Росії до Москви стягують військових

У Росії до Москви стягують військових

У Росії до Москви стягують військових

  У російському сегменті Мережі з'явилися відео очевидців, зняли рух величезної колони автобусів з військовими у напрямку до Москви. Автори численних відео припустили, що військові стягуються в російську столицю для того, щоб закрити її на карантин у зв'язку з коронавірусів. Про це повідомляє Klymenko Time.

>

Уточнюється, що військові перевозяться в автобусах з написами «Росгвардія» і «Діти». Очевидці, які зняли відео припускають, що військові направляються в столицю Росії для того, щоб заблокувати її.

Повідомляється, що військові направляються в Москву для репетиції параду. Однак, згідно з інформацією з російських ЗМІ, у них є ще одна мета - перевірка готовності до боротьби з коронавірусів.

Тим часом, російські журналісти з видання Дні.ру перевірили готовність московських лікарів виконувати свій обов'язок і спасатьроссіян від пандемії.
 Так, одна з журналісток видання, після прильоту з відпочинку на казковому Балі, вирішила проявити громадянську свідомість і залишитися вдома на самоізоляції, щоб не піддавати ризику інших людей в разі, якщо крім чудових вражень і засмаги, привезла з собою коронавірус.

Дівчина, яка проживає в місті Реутов в Підмосков'ї, зателефонувала на гарячу лінію по коронавірус і повідомила про своє повернення з-за кордону. На цьому журналістка вирішила не зупинятися і попросила надіслати до неї додому лікаря, оскільки протягом останніх трьох днів фіксувала у себе підвищену температуру тіла.


Трохи згодом, дівчина дочекалася прибуття лікаря, яка, з якоїсь причини прибула практично без засобів індивідуального захисту - тільки в масці. Як пізніше з'ясувалося, лікар, дільничний терапевт, не була поінформована про те, що журналістка зовсім недавно повернулася з-за кордону. За словами дівчини, вона помітила, як у лікаря затряслися руки після того, як вона зрозуміла, що журналістка може бути інфікована коронавірусів.

Далі, каже дівчина, лікар, наспіх закінчивши огляд пацієнтки і не зробивши навіть виміру температури тіла, втекла з квартири. Після цього, дівчина обдзвонила кілька інстанцій, дійшовши до МОЗ, однак там, здивувавшись, що сталося, просто повісили трубку.
 
 
Станом на 26 березня, в Росії 842 інфікованих коронавірусів, двоє людей померли через вірус.
 
Останні новини