САП відкрила справу за «плівками Єрмака»

САП відкрила справу за «плівками Єрмака»

САП відкрила справу за «плівками Єрмака»

Нардеп від Слуги народу Гео Лерос попросив САП перевірити на причетність керівництво Офісу президента до корупції.

Спеціалізована антикорупційна прокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом можливого скоєння корупційних злочинів під час призначення осіб в органи державної влади, повідомляє прес-служба САП у понеділок, 30 березня.
 
"Заступник генерального прокурора - керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький зареєстрував кримінальне провадження за фактом можливого зловживання впливом під час призначення осіб на посади в органи державної влади", - йдеться в повідомленні.
 
У САП інформують, що до них надійшло звернення народного депутата України Гео Лероса про вчинення корупційних злочинів під час призначення конкретних осіб на посади голови обласної державної адміністрації та директора державного підприємства.
 
"Крім того, у своєму зверненні народний депутат просить перевірити причетність керівництва Офісу президента України до скоєння вказаного злочину", - йдеться в повідомленні.
 
У САП відзначають, що 30 березня 2020 року відомості про можливе скоєння кримінального злочину внесені в ЄРДР, досудове розслідування доручено детективам Національного антикорупційного бюро України.
 
Нагадаємо, що 29 березня нардеп від Слуги народу Гео Лерос опублікував відео, на яких брат глави Офісу президента Денис Єрмак обговорює питання призначення на державні посади.
 
Сам Єрмак заявив, що подасть заяви в СБУ і ДБР щодо поширеного Леросом відео.
 
Останні новини