Зеленського зобов'язали розглянути звільнення Єрмака

Зеленського зобов'язали розглянути звільнення Єрмака

Зеленського зобов'язали розглянути звільнення Єрмака

 Обов'язкова до розгляду петиція на сайті президента набрала необхідну кількість голосів. 

Петиція на сайті президента Володимира Зеленського із закликом звільнити главу його Офісу Андрія Єрмака набрала необхідні 25 тисяч голосів для її розгляду.

>

Петиція була зареєстрована 1 квітня Олександром Івановим.
 
Ініціатор петиції вважає, що після призначення Єрмака керівником ОП "різко прискорився процес капітуляції України перед Росією", оскільки глава Офісу президента активно контактує із заступником глави адміністрації президента РФ Володимира Путіна Дмитром Козаком, який є автором "плану" примирення "Придністров'я і Молдови".
 
Автор звернення вважає, що, в разі створення так званої Консультативної ради в рамках ТКГ в Мінську, "представники російських окупаційних адміністрацій з тимчасово непідконтрольних Україні територій Донбасу стануть стороною переговорів з Україною, а Росія з агресора і окупанта перейде в статус посередника і миротворця".
 
"В силу різних обставин, цей процес поки вдалося призупинити, але Єрмак заявляє, що готовий і далі втілювати цей антиконституційний план. Тому єдиною гарантією, що він не реалізує цей задум, є його негайна відставка і кримінальна справа за ознаками державної зради", - зазначається в петиції.
 
Ще однією підставою для звільнення Єрмака автор петиції вважає "звинувачення" на адресу глави ОП і його брата Дениса Єрмака в "торгівлі державними посадами".
 
Також Іванов вказує, що "із засобів масової інформації відомо, що Андрій Єрмак тисне на депутатів Верховної Ради України".
 
Раніше Зеленський відповів відмовою на петицію про відкликання підписів представників України в Мінську про створення Консультативної ради.
 
Останні новини