Нагорний Карабах: бої між Азербайджаном і Вірменією поновилися

Нагорний Карабах: бої між Азербайджаном і Вірменією поновилися

Нагорний Карабах: бої між Азербайджаном і Вірменією поновилися

 Міністерство оборони Вірменії заявило, що Азербайджан відновив обстріли по позиціях вірменської армії.

Як пише "НВ" із посиланням на речницю Міноборони Вірменії Шушан Степанян, "після двох-тригодинної перерви вранці противник відновив провокаційні дії, продовжуючи вогонь у напрямку вірменських позицій".

>

За її словами, Вірменія дала "співрозмірну відповідь". Також речниця не виключила збільшення числа втрат з боку Азербайджану.

Зі свого боку, азербайджанські військові оприлюднили відео знищення укріплених позицій вірменської армії у Товузському районі на кордоні двох країн.

"Наші підрозділи за допомогою артилерії, мінометів і танків влучним вогнем знищили опорний пункт, артилерійські установки, транспортні засоби та військовослужбовців на території ворожого опорного пункту", — говориться у повідомленні Міноборони Азербайджану.

Зазначається, що під час боїв загинув один азербайджанський військовий.

Бій на кордоні Вірменії та Азербайджану між військовослужбовцями двох країн спалахнув 12 липня. Троє азербайджанських військових загинули, п'ятеро були поранені. У Вірменії заявили, що причиною інциденту стала спроба прориву через кордон військової вантажівки Азербайджану.


 

Останні новини