Народного депутата Антона Полякова виявили мертвим

Народного депутата Антона Полякова виявили мертвим

Народного депутата Антона Полякова виявили мертвим

Сьогодні, 8 жовтня, по поліції Києва надійшла інформація про те, що у Дніпровському районі столиці виявили мертвим Антона Полякова - народного депутата України. Оперативний черговий негайно направив на місце події слідчо-оперативну групу та інші профільні служби

Пресслужба столичної поліції

>

Наразі на місці події працюють слідчо-оперативна група, криміналістична лабораторія та судово-медичний експерт.

Попередньо правоохоронці встановили, що чоловіку стало зле дорогою в таксі, його намагались реанімувати лікарі швидкої, але констатували смерть. Наразі на місці події поліцейські проводять усі необхідні першочергові слідчі дії для встановлення обставин смерті народного депутата. Тіло загиблого буде направлене на судово-медичну експертизу, яка має встановити причину смерті.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з приміткою «Природна смерть». Тривають слідчі дії.

За повідомленням Київської міської прокуратури, при розтині виявили причину смерті - наслідок гострої коронарної недостатності, гострої ішемічної хвороби серця. Слідство наразі очікує результати інших судово-медичних досліджень.

Останні новини