ЗСУ знищили укріпрайон окупантів разом з пітерськими курсантами

ЗСУ знищили укріпрайон окупантів разом з пітерськими курсантами

ЗСУ знищили укріпрайон окупантів разом з пітерськими курсантами

Курсанти-артилеристи ЗС РФ приїхали на Донбас здавати екзамен. Кажуть, що то була якась спецгрупа не в звичний для такої практики весняний сезон та з нетиповим озброєнням.

Українські військові знищили укріпрайон окупантів на передовій, звідки росіяни обстріляли українське селище надточною і дуже коштовною зброєю. Це сталося неподалік Авдіївки Донецької області, зазначають Патріоти України.

>

Ті ворожі обстріли з важкої й високоточної зброї сталися не через сверблячку в руках місцевих бойовиків – Наєв каже про те, що позиції окупаційних сил зайняли російські курсанти-артилеристи, ймовірно з Санкт-Петербурга. Однак чужинці не лише себе показують, але й майстерність українських вояків бачать, адже військові не лишають без відповіді нахабні дії противника. 

"Вони просто знахабніли, тому нам довелося провести цю операцію, котра дала їм відсіч – заспокойтеся, не чіпайте наших побратимів", - прокоментував одну з успішних контратак на околицях Авдіївки військовослужбовець ЗСУ з позивним “Нідзад“.

Наслідком відповіді оборонців України стало повне припинення вогневої активності ворога – ще довго вибухав й детонував цілий укріпрайон окупантів.


''Заспокойтеся, не чіпайте наших!'' ЗСУ рознесли укріпрайон окупантів''Заспокойтеся, не чіпайте наших!'' ЗСУ рознесли укріпрайон окупантів

За неабиякий здобуток військовим подякував особисто командувач Об'єднаними силами генерал Сергій Наєв. "Спасибі Вам за сумлінне служіння українському народу! За вміле володіння українською зброєю! Ваші влучні постріли зберегли життя багатьом військовим побратимам, які пліч-о-пліч в окопах першої лінії стримують російського агресора", – сказав командувач ООС.

При цьому у районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі у суботу, 16 лютого, російські окупаційні війська 6 разів порушили режим припинення вогню, в тому числі із застосуванням забороненого озброєння. У результаті бойових дій один український захисник загинула і одна отримала поранення. За даними розвідки, 16 лютого п'ятеро окупантів знищені і четверо поранені.

 

Останні новини