Росія допомагає бойовикам: на Донбас пригнали ешелони снарядів і пального

Росія допомагає бойовикам: на Донбас пригнали ешелони снарядів і пального

Росія допомагає бойовикам: на Донбас пригнали ешелони снарядів і пального

У Ровеньки прийшли десятки цистерн ПММ, в Іловайськ – 21 вагон артбоєприпасів.

Для забезпечення діяльності частин і підрозділів 1-го і 2-го "армійських корпусів Л/ДНР" окупантів, останнім часом з території Росії було доправлено майже 1500 тонн ПММ (залізнична ст. Вознесенівка і Ровеньки), на залізничну ст. Іловайськ прибув 21 вагон з артилерійськими боєприпасами.

>

Про це координатор групи "Інформаційний спротив", нардеп від "Народного фронту" Дмитро Тимчук повідомляє на своїй сторінці у Facebook.

За даними військового експерта, командування 2-го АК "ЛНР" продовжує таємно і "розсипом" перекидати в зону відповідальності 7-й омсбр та 6-го омсп посилення. В районі Білого (Лутугинський район Луганської області) фіксувалося переміщення 4-гарматної артилерійської батареї 122-мм буксируваних гармат-гаубиць типу Д-30/30А, також йде перекидання боєприпасів і ін. Предметів МТС вбік Алчевська.

Крім того, через Торез і Шахтарськ окупанти продовжують перекидати посилення і предмети постачання (боєприпаси, спорядження) – як на полігон в район Мануйлівки, так і в бік Донецька і Макіївки. Через Шахтарськ в бік Донецька перекинуто до 20-и одиниць ББМ (МТ-ЛБ, БТР-70\80), додав координатор "Інформспротиву".


Раніше повідомлялося, що бойовикам підвезли боєприпаси, а мирних жителів лякають "наступом" ЗСУ .

 

Останні новини