Бойовики другу добу ведуть вогонь у напрямку Петрівського

Бойовики другу добу ведуть вогонь у напрямку Петрівського

Бойовики другу добу ведуть вогонь у напрямку Петрівського

 Окупанти намагаються спровокувати українську сторону на відповідні обстріли.

У штабі ООС заявили про провокації бойовиків біля ділянки розведення військ і сил в Петрівському і Богданівці. Про це йдеться в повідомленні штабу на сторінці в фейсбуці.

>

"У районі ділянки розведення №3 поблизу населених пунктів Богданівка і Петрівське в Донецькій області збройні формування Російської Федерації дві доби поспіль ведуть вогонь по позиціях Об'єднаних сил", - йдеться в повідомленні.

У п'ятницю вдень противник вів вогонь з великокаліберного кулемета з напряму Вікторівки по наших позиціях в районі Новогнатівки. У суботу вранці протягом півгодини російські окупанти стріляли з мінометів калібру 82 мм і великокаліберних кулеметів по укріпленнях Об'єднаних сил неподалік Старогнатівки.

Вогонь вівся у напрямку Петрівського, повідомили військові.

"Ворог, ведучи вогонь з правого і лівого флангу за межами ділянки розведення, провокує нас на вогонь і розраховує зафіксувати обстріли в межах ділянки №3. Надалі російська сторона планує використовувати ці матеріали для звинувачень України на світовій арені в порушенні мирного процесу", - підкреслили в штабі.

Відзначається, що такі дії бойовиків розцінюють як спробу зірвати процес розведення сил і засобів.


Нагадаємо, біля населених пунктів Петрівське і Богданівка в Волноваському районі Донецької області 9 листопада розпочалося розведення сил і засобів. 11 листопада міністр оборони Андрій Загороднюк заявив, що бойовики намагаються зірвати процес розведення військ в Петрівському.

11 листопада в штабі ООС повідомили про завершення практичної частини відведення сил і засобів на ділянці Богданівка-Петрівське.

 

Останні новини