«Німецькі танки швидко дійдуть до Москви» - експерт.

«Німецькі танки швидко дійдуть до Москви» - експерт.

«Німецькі танки швидко дійдуть до Москви» - експерт.

Український військовий експерт Олег Жданов вважає, що країни НАТО завдадуть нищівного удару по Росії, якщо та наважиться на військову агресію проти країн Балтії.

Про це повідомляє сьогодні «Оглядач».

Німецькі танки швидко дійдуть до Москви в разі, якщо Росія зважиться на військову агресію проти країн Балтії. Армії країн НАТО на чолі з США завдадуть нищівного удару по Російської Федерації.
Таку думку висловив військовий експерт Жданов.

>

За його словами, далекосхідний регіон РФ вже контролюють Сполучені Штати: «Там стоїть авіаносець і есмінці з  «Томагавками».

Також Жданов нагадав, що Америка завдала потужного удару в Афганістані по найбільшому центру підготовки бойовиків, куди РФ постачала боєприпаси і продовольство.
«У Сирії було показовий виступ ракет «Томагавк». Там не військовий удар був, а виключно політичний. Росію попередили і дали можливість російської авіації спокійно піти», - сказав експерт.

Він підкреслив, що і в Балтійському регіоні для Кремля склалася невтішна ситуація. «Там угруповання країн Балтії, в Польщі збільшення контингенту. Я вже не кажу про системи ПРО в Польщі і в Румунії. Зараз на підході (флот НАТО), в тому числі і есмінців США з «Томагавками» на борту », - пояснив Жданов.

«Тепер від Балтики відміряйте 2500 км - Москва потрапляє в зону ураження. Плюс ударне авіаційне крило в країнах Балтії з бригади армійської авіації - вертольоти вогневої підтримки », - заявив гість студії.


Також заступили на рейд і французькі авіаносці класу «Міраж», сказав він. «А це авіаційний удар. Одна заправка - один політ до Москви і назад », - сказав Жданов.

«Ну і танкова бригада Бундесверу. Раніше були «Тигри» і «Пантери», а зараз «Леопарди». Але хрести на вежах залишилися ті ж самі. Гіпотетично, якщо допустити конфронтацію з боку РФ проти країн Балтії, то «Леопарди» з цими ж хрестами доїдуть до Москви в цей раз », - додав військовий експерт.

 

Останні новини