У «ДНР» прогримів потужний вибух. До 20 рос.війскових знищено

У «ДНР» прогримів потужний вибух. До 20 рос.війскових знищено

У «ДНР» прогримів потужний вибух. До 20 рос.війскових знищено

У з'єднаннях та частинах 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) армійських корпусів (АК) ВС РФ продовжується зростання числа злочинів і надзвичайних подій на тлі вживання алкоголю і порушення правил безпеки, констатує Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

«На блокпосту 11 окремого механізованого полку (Донецьк) 1 АК в районі н.п.Ясіноватая в приміщенні для зберігання зброї і боєприпасів стався вибух, загинули і поранені до двадцяти військовослужбовців, які, нехтуючи заходами безпеки, вживали спиртні напої і курили в цьому приміщенні », - йдеться в повідомленні ГУР на сторінці в Фейсбуці в суботу.

>

Крім того, двоє військовослужбовців частини самовільно залишили передову позицію зі зброєю, побоюючись самосуду з боку військовослужбовців розвідувального підрозділу полку, спостережний пункт якого вони обстріляли в стані алкогольного сп'яніння, поранивши при цьому трьох розвідників.

Українська розвідка також повідомляє, що суперечка між російськими військовими 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК переросла в збройну стрілянину, в результаті один військовослужбовець загинув і один важко поранений.

Як повідомлялося раніше, за минулу добу бойовики 55 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України, в результаті чого четверо військовослужбовців отримали поранення.

 

Останні новини