Трамп вирішив надати Україні летальну зброю, - посол

Трамп вирішив надати Україні летальну зброю, - посол

Трамп вирішив надати Україні летальну зброю, - посол

Бюджетна пропозиція адміністрації Трампа включає положення про надання нашій державі летальної зброї оборонного призначення.

Проект федерального бюджету США на 2018 фінансовий рік передбачає допомогу Україні по ряду програм, у тому числі можливість надання летального зброї. Про це заявив посол України в США Валерій Чалий, повідомляє "Інтерфакс-Україна". Новину передають Патріоти України.

>

"Бюджетна пропозиція адміністрації Трампа включає положення про надання нашій державі летальної зброї оборонного призначення, що вигідно відрізняється від запитів в попередні роки", - сказав посол.
Чалий також зазначив, що позитивним є збільшення фінансування програми Foreign Military Financing (FMF) для країн Європи, Азії та Африки. Він підкреслив, що Україна має високі шанси отримати додаткову допомогу в рамках даної програми.

Після цього він запевнив, що українські дипломати будуть старанно працювати над тим, щоб в США в результаті був прийнятий документ, який "буде більш вигідний для України, ніж попередній".

Останні новини