Путін буде воювати: соцмережі схвилювали заяви президента Росії..

Путін буде воювати: соцмережі схвилювали заяви президента Росії..

Путін буде воювати: соцмережі схвилювали заяви президента Росії..

 Відомий російський журналіст Саша Сотник констатує готовність Путіна воювати.

Користувачі соціальних мереж різко відреагували на заяву президента РФ Володимира Путіна про те, що всі великі приватні і державні підприємства Росії повинні бути готові до оперативного переходу на військові рейки і збільшення обсягів виробництва військової продукції.

>

Російський опозиціонер Олексій Навальний у своєму Twitter натякнув, що російському президенту війни припали до вподоби, і тепер йому буде складно зупинитися.

"Розвоювався. Тепер і не зупиниш його", – написав Навальний.

Відомий російський журналіст Саша Сотник, в свою чергу, до прогнозів про війну додав припущення щодо похмурих подробиці майбутньої мобілізації.

"Путін буде воювати. Навіть якщо ви не хочете бути гарматним м'ясом – вас на нього перетворять", – пояснив заяву Путіна Сотник.

Загрозу такої ініціативи безпосередньо для бізнесу, розкрили автори Twitter-аккаунту @Fake_MIDRF

5

Найбільш же сумний прогноз дав Михайло Ходорковський. Він зазначив про те, що новизни в даних заходах немає, а результат в будь-якому випадку – невтішний.

"Перехід на військові рейки". Резервні потужності... Все було. У промисловості в результаті накладні витрати 300-700% Було. Конкурентоспроможність – нуль. Рівень життя як в нинішній Африці", – написав опозиціонер.


3

Раніше стало відомо, що Президент РФ вважає "одним з найважливіших умов забезпечення військової безпеки держави" є перехід економіки на військові рейки.

Нагадаємо, аналітики НАТО говорять про те, що РФ під виглядом навчань "Захід-2017" перекидала танки і бронетехніку до західних кордонів. З початку серпня було зафіксовано переміщення російської військової техніки вздовж всього європейського кордону РФ – від Балтійського до Чорного моря.

 

Останні новини