З’явилися деталі засідання РНБО перед нормандським самітом

З’явилися деталі засідання РНБО перед нормандським самітом

З’явилися деталі засідання РНБО перед нормандським самітом

 Під час засідання Ради національної безпеки і оборони України за участю Президента України Володимира Зеленського перед “нормандським” самітом було розглянуто три питання, пов’язані з безпекою та обороною.

Про це під час брифінгу заявив секретар РНБО України Олексій Данілов, повідомляє УНН.

>

“Сьогодні на засіданні РНБО було прийнято один із сценаріїв (реінтеграції – ред.), який сьогодні буде втілюватись у життя як основний на цей час”, – повідомив він.

Данілов також детальніше розповів про сценарій, який обговорювали.

“Сценарій реінтеграції, мається на увазі повернення окупованих територій Донецької і Луганської областей до України. Є ключові моменти, що є на порядку денному”.

“Друге питання, яке обговорювалось – це питання, пов’язане з територіальною обороною. Генерал-полковник Коваль призначений відповідальним за цей напрямок. До 31 грудня має бути повністю закінчена ситуація, пов’язана з цим питанням. І ми маємо розуміння, що всі, хто на сьогоднішній день мають бажання долучитися до територіальної оборони, всі добровольці, які мають бажання прийняти у цьому участь – будуть найближчим часом долучені до цього питання”, – вказав Данілов.

“Третє питання, що було на розгляді – це питання з кібербезпеки. Кібербезпека – дуже важливий на сьогоднішній день момент. Ми щодня відчуваємо атаки з певних територій на наш кіберпростір”, – розповів Данілов.


Секретар РНБО також зазначив, що “у цих трьох питання прийнято одноголосне рішення”. “Ми працюємо”.

 

Останні новини