Армія РФ почала нищити міста в Луганській області

Армія РФ почала нищити міста в Луганській області

Армія РФ почала нищити міста в Луганській області

 На превеликий жаль, всі підписані конфліктуючими сторонами в Мінську угоди, а це і домовленість про припинення вогню, і так звана «формула Штайнмайера», і навіть розведення сил на території проведення Операції об’єднаних сил, очікуваного результату не дали. Щодня ми чуємо звістки про те, що на Донбасі продовжуються кроваві обстріли позицій ЗСУ, а подекуди і мирного населення, що час від часу призводить до загибелі ні в чому невинних громадян української держави.

1226_1556086533_terroe.jpg (40.84 Kb)

>

Як стало відомо з повідомлення прес-служби регіонального управління Національної поліції України, 21 грудня з боку неконтрольованого українською владою міста Золоте-5, був обстріляний підконтрольний Києву населений пункт Золоте-4, що в Попаснянському районі Луганської області.

В повідомленні говориться наступне: «В результаті обстрілу пошкоджено шифер, димохід і два віконних скла в двох будинках місцевих мешканок по вул. Вільна». В даний час немає ніякої інформації про жертви і постраждалих. На місці руйнувань працюють слідчо-оперативна група Попаснянського відділу поліції, а також вибухотехніки.

 

Останні новини